dilluns, 15 de desembre del 2008

Tema 4

2. Busqueu, referencieu i descriviu alguns exemples (mínim 3) de continguts dels mitjans de comunicació de masses que es plantegin clarament objectius educatius. Per exemple, programes de ràdio o de televisió (o espais específics dins d’algun programa de ràdio o televisió) publicacions periòdiques (o seccions específiques dins d’algun diari) revistes, etc.

1) INFOK: programa de televisió emés pel canal 33 de dilluns a divendres a les 19:30 hores, pel K3 analògic i digital. És tracta d'un informatiu infantil i juvenil que s'emet en directe. Explica les noticies d'actualitat.
L'infok té quatre seccions fixes: ELS CLIPS, EL TEMPS, A CONTRA I EL LLIBRE.
cal dir que també disposa d epàgina web per si es vol consultar qualsevol emissió passada o llegir les noticies d'actualitat: http://www.tv3.cat/infok/

2) Revista cavall fort: és una revista per a nens d'entre nou i quinze anys que surt cada quinze dies. Inclou articles i reportatges que toquen molts temes d'interès.

3) eduqueu les criatures: programa educatiu destinat a pares i mestres que s'emet a la programació de Catalunya Ràdio amb en Carles Capdevila. Permet debatre sobre la conciliació de la vida familiar i l'escolar, així com quina ha de ser una bona educació per als nostres fills.
Penso que és bo escoltar el programa, ja que hi paricipen persones molt vinculades a aquests temes (experts).