dijous, 9 d’octubre del 2008

Perspectives de l’assignatura

Personalment crec que aquesta assignatura que iniciem pot ser una eina molt interessant per complementar la nostra formació com a futurs mestres. Les noves tecnologies imperen cada vegada més en la nostra societat i de retruc en les nostres escoles, espais dels quals formarem part d’aquí dos anys. Per tant, cal que els mestres estiguem preparats per afrontar aquest nou repte i conèixer així el màxim de recursos didàctics utilitzant les noves tecnologies, per poder treballar-los no només en l’àrea de llengua i literatura, sinó també en les demés matèries del currículum.

Crec, els coneixements que podem aprendre en aquesta assignatura ens facilitaran aquest apropament i ens serviran per enriquir les nostres futures sessions a l’aula, podent complementar sessions més teòriques amb d’altres de caire sensiblement diferent, amb l’ajut dels recursos tecnològics (mitjans audiovisuals, vídeo, xarxa d’internet…).

D’aquesta manera podrem utilitzar tots aquests recursos de forma didàctica dins l’aula, donant protagonisme als alumnes en els seus treballs i/o activitats diàries a l’escola.