dimarts, 21 d’octubre del 2008

Webs i Recursos

He trobat unes quantes pàgines web dedicades únicament a la llengua i al llenguatge. Crec que són força interessants i els infants quan duen a terme aquestes activitats treballen òbviament la llengua però també alhora es van familiaritzant, mica en mica, amb les tic, en aquest cas l'ordinador.

La primera web és http://www.xtec.cat/zercanigo/ticedinfantil.htm. Aquesta web, com podeu observar si cliqueu a sobre, està centrada a l'etapa d'infantil i cicle inicial i et dóna la opció de clicar a diverses àrees o assignatures com Llengua, Matemàtiques o Ciències del Medi, fins i tot també a Jocs. Si ens centrem a llengua t'apareixen molts enllaços a altres webs on desenvolupar diversos temes de l'àrea de llengua. Per exemple hi ha "Lletra per Lletra" o "Paraules".
Sincerament penso que és un molt bona eina ja que et dóna a l'abast d'un sol clic diverses activitats per educació infantil.

Per acabar indicar aquest bloc http://blocs.xtec.cat/cursticeiepdeltebre/sessio-3-29-de-gener/ de l'escola Ceip Deltebre on en una entrada indiquen diversos recursos i activitats per fer a educació infantil a l'àrea de llengua.